MENY  
UNGDOMS-SAMLING Søk


Ungdomssamling på HABU

HABU Kristiansand har hvert år flere samlinger for ungdom i alderen 13 - 18 år med ulike funksjonsnedsettelser. Samlingene har én overnatting og går over to dager. Målsettingen er at ungdom med funksjonsnedsettelser i Agder skal møte andre i samme livssituasjon til aktiviteter, undervisning og erfaringsutveksling.

Ungdomssamlingene foregår i HABU sine lokaler og det legges opp til et variert program hvor målet er å bidra til økt selvstendighet. Aktuelle tema er vennskap, kropp og seksualitet, å leve med en funksjonsnedsettelse, overgang til voksen, internett og nettvett, fysisk aktivitet og kosthold.

Det legges opp til undervisning, gruppearbeid/diskusjoner og fysisk aktivitet.

Ønsker du å delta på våre samlinger kreves det at en er inntatt i HABU.  Påmelding på habu.no etter at du har mottatt invitasjon.

Ungdomssamling vår 2017:
Tema: Internett, grenser og nettvett.

Siste gjennomførte ungdomssamling:
7. og 8. mars - ungdommer 16 -18 år, påmelding lukket - frist 23.02.17. 

Det arrangeres en foreldresamling i etterkant av ungdomssamlingene onsdag 15.03.17 kl. 18-20. Påmelding til ungdomssamling og foreldresamling gjøres på samme skjema.

Eventuelle spørsmål kan rettes til HABUs ekspedisjon: Kontaktinformasjon


Påmelding: Avsluttet
Fyll ut skjema nedenfor og trykk send. Bekreft påmeldingen ved å trykke OK.
Antall plasser er begrenset og dersom det viser seg å bli for mange påmeldte vil HABU gi konkret beskjed til de som ikke kommer med.     
 
 

Medlem: logg inn

Brukernavn:
Passord:
 
HABU Arendal tlf. 37 07 57 50 - HABU Kristiansand tlf. 38 07 43 95